Ayers Rock Zoetermeer (Zoetermeer)


Ben je op zoek naar een sportief dagje uit? Voor een dagje uit bij Ayers Rock in Zoetermeer heb je keuze uit verschillende activiteiten, waaronder abseilen, boogschieten, bungeerun, darten, GPS tocht, grottenparcours, kanoën, klimmen, klootschieten, mijnenveld, mountainbiken, outdoor hindernisbaan, spinnenweb, sumoworstelen, vlotbouwen, wandelpuzzeltocht en workshops die vanaf 6 personen te boeken zijn.

Meer dan 25 verschillende binnen- en buitenactiviteiten (indoor en outdoor)

Wij organiseren op onze eigen locatie in Zoetermeer meer dan 25 verschillende binnen- en buitenactiviteiten (indoor en outdoor) zoals survivallen op onze hindernisbaan en klimmen in onze klimhal . Naast het ruime aanbod van Ayers Rock aan activiteiten hebben wij een eigen horeca met bar/ restaurant gedeelte met verschillende zalen voor o.a. binnen barbecueen of vergaderen. Bent u opzoek naar voor een bedrijfsuitje? AyersRock heeft geheel verzorgde arrangementen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een programma. Of het nu gaat om teambuilding, een vrijgezellenfeest of speciale lessen voor scholen of kinderfeestjes in het Buytenpark hebben wij volop mogelijkheden.

Klimhal AyersRock

Naast dat AyersRock programma’s heeft voor groepen, hebben wij ook een eigen grote klimhal, die in 2011 is uitgeroepen als leukste klimhal van Nederland door de Koninklijke Nederlandse Klim- en bergsport Vereniging (NKBV). Bij Ayers Rock kan er indoor en outdoor worden geklommen. Introductielessen worden elk weekend gegeven. Tijdens de gymles van school komen klimmen kan natuurlijk ook. De klimvereniging de AyersRookies heeft AyersRock als hun klimhal.


Buytenparklaan 14
2717 AX
Zoetermeer
079-323 0 323
http://www.ayersrock.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen