Wellness Beauty & Sauna Aestas (Lelystad)


Prachtig gelegen aan het Havendiep in Lelystad ligt het moderne Wellnesscentrum Aestas Wellness Beauty & Sauna. Het met groen omheinde buitenbad maakt dat u bij mooi weer streeploos kunt zonnen en genieten van uw welverdiende rust. Het door wuivend riet omgeven terras biedt u bovendien een prachtig uitzicht over het water.

AestaS betekent “zomer” in het Latijn, en in de zomer is er zon! Onze lijfspreuk is dan ook: “Zoek de zon op!”. De zon biedt letterlijk warmte en behaaglijkheid. En dat is nu precies wat AestaS u wil aanbieden. Net dat beetje extra, op ieder moment van de dag.

Aestas Wellness Beauty & Sauna Lelystad

Ineke Sommer, De eigenaresse van Aestas heeft een jaren lange ervaring op het gebied van huidtherapie, huidverbetering, overbeharing en hoe deze verwijderd wordt d.m.v. laser of elektrisch ontharen, medische voetverzorging, permanente make-up en tatoeageverwijdering. Zij is ook werkzaam voor verschillende artsen en dermatologen in twee ziekenhuizen (MC Zuiderzee Lelystad en Spaarneziekenhuis Hoofddorp). Deze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars (zie hier uw polis op na). Tevens is er een samenwerking met de artsen van Wrinkless. Deze kunnen u na een vrijblijvend intakebezoek adviseren over correcties en eventuele verantwoorde injectables.


Schoener 41-20
8243 XB
Lelystad
0320-219294
https://www.sommer-huidtherapie.nl/aestas

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/11/In-de-buurt.jpg

informatie aanpassen