Amrâth Hotel Belvoir Nijmegen
(Nijmegen)

Amrâth Hotel Belvoir ligt op loopafstand van Nijmegen centrum en is gelegen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen aan de oevers van de Waal. Dit hotel biedt u de luxe van een verwarmd zwembad en een sauna. In het café/restaurant bent u de gehele dag van harte welkom voor een verfrissend drankje en vanaf 17.00 uur kunt u natuurlijk terecht voor uw diner. Parkeren kunt u tegen betaling direct naast het hotel. Ongeveer 1km verderop vindt u gratis parkeergelegenheid.

De kamers van Amrâth Hotel Belvoir zijn voorzien van telefoon, televisie met videokanaal, gratis draadloos internet, minibar, kluis en badkamer met bad, douche, toilet en föhn.

Hotel op loopafstand van Nijmegen centrum

Vanuit Amrâth Hotel Belvoir wandelt u naar het centrum van Nijmegen, de stad die zich de oudste van Nederland noemt. Hier kunt u heerlijk winkelen of eten in een van de vele cafés en restaurants. Natuurlijk flaneert u over de mediterrane Waalboulevard met onder andere het Holland Casino. Dit is gebouwd op de plek waar de Romeinen ooit hun dobbelspel speelden. In Nijmegen vindt u meer grote momenten uit de geschiedenis: de Romeinse tijd, de Karolingische tijd en het Valkhof met ruïnes uit de tijd van Karel de Grote. Ga ook eens naar het ervaringsmuseum muZIEum. Hier maakt u kennis met het wonder van zien en de onbekende wereld van niet-zien. Tevens zijn er in de omgeving volop mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen in de natuurgebieden Heumensoord of het Hengstdal. Of kies voor een bezoek aan de Thermen van Nijmegen.

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Amrâth Hotel Belvoir Nijmegen     

Graadt Van Roggenstraat 101
6522 AX
Nijmegen
+31 24 323 2344
http://www.amrathhotels.nl/belvoir/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen