Amsterdam RAI
(Amsterdam)

Welkom bij de RAI. Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt grenzen… het inspireert! Vanuit het internationale Amsterdam brengen wij daarom al ruim een eeuw verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar. In binnen- en buitenland.

Als faciliterende partij creëren wij de juiste condities waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan. Of het nu gaat om een vergadering voor 10 personen of een beurs met honderdduizenden bezoekers. Wij combineren moderne faciliteiten met professionele ondersteuning bij het plannen, organiseren en uitvoeren van een evenement.

De bekendste en belangrijkste terugkerende evenementen zijn de IBC (de Internationale Broadcast Convention), IS Europe (Integrated Systems Europe), HET Instrument (vakbeurs voor Laboratorium instrumentatie en Procestechniek), de Horti Fair voor de tuinbouwsector), de Provada (hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche), De Woonbeurs Amsterdam, PAN Amsterdam (de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design) en het exclusieve society evenement Miljonair Fair.

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Amsterdam RAI     

Europaplein
1078 GZ
Amsterdam
020 549 1212
https://www.rai.nl/nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen