Amusementspark Tivoli – Berg en Dal
(Berg en Dal)

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan,
botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin.

NIEUW in 2015
Ook in 2015 blijft Park Tivoli actief bewegen voor kinderen stimuleren. Zo is het park uitgebreid met maar liefst twee nieuwe speeltoestellen waarbij kinderen lekker kunnen bewegen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Dit moet je zien!

Sona Boog
De Sona Boog is een interactief geluidsspeeltoestel voor jong en oud. Je wordt uitgedaagd om actief te bewegen en te dansen onder de boog. Met één druk op de knop kan eenvoudig worden gekozen voor de verschillende spellen. De geavanceerde camera technologie volgt de bewegingen van de spelers en een stem geeft hen instructies. Spelen met de Sona werkt eenvoudig: de spellen wijzen zich vanzelf.

Toffi’s Bouwplaats
Speel jij net als Toffi ook zo graag met houten planken? Bouw dan je eigen hut in Toffi’s Bouwplaats! Steek je handen uit de mouwen en ga zelf ook lekker bouwen. Wij zitten nog vol met plannen, dus houd onze website www.parktivoli.nl goed in de gaten voor nog meer nieuws omtrent seizoen 2015!

Kinderfeestjes
Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan Park Tivoli. Wat is er nu leuker dan de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in park Tivoli.

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Amusementspark Tivoli – Berg en Dal     

Oude Kleefsebaan 116
6571 BK
Berg en Dal
024-6844444
https://www.parktivoli.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen