Attractiepark De Goudvis (St. Maartenszee)


Het leukste speelpark in de Kop van Noord Holland!

Speelpark De Goudvis is een groot speelpark in de Kop van Noord Holland, met meer dan 2200m2 indoor speelparadijs en een 3,5 ha grote overzichtelijke buitenspeeltuin. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de buitenspeeltuin met o.a. een grote zandbak met klimtoren, trampolines, luchtkussens, trapskelters, een cabriobaan, diverse wippen, kabelbanen, glijbanen, familieschommel, waterfietsen, kettingbrug en niet te vergeten… de grootste Airtrampoline van Europa (400 m2)!

Indoor Speelparadijs
In het indoor speelparadijs is het fantastisch spelen in één van de vijf ballenbakken en met een sleetje van de rodelbaan af te glijden! Ook vind u hier trampolines, luchtkussens, een bouwhoek met Mega lego, slangentrappen en nog veel meer leuks! Wat dacht u van een rondvlucht met de helicopters aan de monorail? Ook dat is mogelijk bij Speelpark De Goudvis! Nieuw in het Indoor Speelparadijs is Wipe Out De Sweeper. Ga de uitdaging aan en kijk wie het langste kan blijven staan!
Voor de allerkleinsten is er een aparte peuterhoek waar veilig gespeeld kan worden met Soft-Play attributen.
Als klap op de vuurpijl is er iedere woensdag en zaterdag vanaf 15:00 uur Kinderdisco in het indoor speelparadijs!

Kinderfeestje
Is uw zoon of dochter jarig geweest? Dan bent u bij Speelpark De Goudvis aan het juiste adres om een kinderfeestje te geven!

Bij aankomst staat de naam van de jarige vermeld op ons verjaardagsbord. Bij de entree van ons park krijgen de kinderen een lekkere traktatie (snoepzakje). De begeleiders ontvangen hier een arrangementskaartje voor het eten. Speciaal voor deze feestelijke dag is er in het speelparadijs een tafel gereserveerd waar u de hele dag gebruik van mag maken. In het speelparadijs kunt u een tijd afspreken hoe laat u met de kinderen wilt eten. Het arrangement bestaat uit: entree tot het speelpark (zowel binnen als buiten!), patat met mayonaise en de hele dag onbeperkt ranja voor alle kinderen! Wie jarig is krijgt cadeaus en dus mag de jarige aan het einde van het feest een cadeau uitzoeken! Ook krijgt de jarige een vrijkaartje om nog eens terug te komen bij Speelpark De Goudvis. Aan het einde van het allerleukste kinderfeestje ruimen wij voor u de rommel op!


Zeeweg 91
1753 BB
St. Maartenszee
0224 - 56 16 71
https://www.degoudvis.eu/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen