Attractiepark De Goudvis (St. Maartenszee)


Attractiepark De Goudvis in St. Maartenszee Noord-Holland heeft maarliefst 3 overdekte speelparadijzen van meer dan 2200 m2 overdekt speelplezier. Spannend en avontuurlijk waar kinderen van 0 t/m 11 jaar zich kunnen vermaken met o.a. de ballenbakken, klauternetten, hobbelhindernissen, glijbanen, kabelbaan met vangnet, bouncebalkooi (indoor voetbal), speelhuisjes, luchtkussens, monorail, rodelbaan, trampolines, bouwhoek en nog veel meer.

Ook voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek ingericht met een trap-tunnel-glijbaan combinatie en diverse softplay-attributen. In het speelparadijs is een cafetaria aanwezig waar eten en drinken besteld kan worden. Het is namelijk niet toegestaan meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen in het speelparadijs. Ook is er in het speelparadijs een toiletvoorziening waar u uw baby kunt verschonen.

Kinderdisco

Wat maakt een dagje uit nog completer? Ja natuurlijk, een echte kinderdisco en dat heeft Attractiepark De Goudvis ook. Elke woensdag- en zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur een echt superfeest met de leukste liedjes aan elkaar gemixt door onze eigen huis dj’s. En niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Het geheel wordt nog completer door de licht- en lazerlichteffecten op de dansvloer in speelparadijs. Dus kom naar de kinderdisco en ga uit je dak. Aan de kinderdisco zijn geen verdere kosten verbonden. En is voor iedereen toegankelijk die in het speelparadijs is.

Buitenspeeltuin

In onze enorme buitenspeeltuin treft u o.a. de volgende attracties aan; grote zandbak met klimtoren, trampolines, luchtkussen, trapskelters, schommels, wippen, kabelbanen, glijbanen, waterfietsen, kettingbrug (door het water), de grootste airtrampoline van Europa (400 m2) een speelkasteel met klimwand en glijbaan en nog veel meer.

Het is een veilig en overzichtelijk geheel. Er is een toiletgebouw (gratis) en een snackbar met terras. Tevens zijn er diverse picknickplaatsen aanwezig waar u eventueel uw eigen meegebrachte etens- en drinkwaren kunt nuttigen. Wilt u uw eigen privéplek/verzamelplaats dan kunt u een blokhut huren.


Zeeweg 91
1753 BB
St. Maartenszee
0224 - 56 16 71
http://www.degoudvis.eu/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen