Attractiepark Sprookjeshof Zuidlaren
(Zuidlaren)

Ben je op zoek naar een dagje uit vol spanning en plezier? Ga dan gezellig een dag bij Sprookjeshof in Zuidlaren op bezoek, dat is genieten voor jong en oud. Het maakt helemaal niks meer uit of het nou mooi of slecht weer is. Naast de buitenspeeltuin en het overdekte kabouter klauter kasteel is er ook het sprookjespark en een kinderboerderij en als dat nog niet genoeg is kun je ook nog een rondvaart maken over het Zuidlaardermeer.

In de buitenspeeltuin kunnen kinderen tot 12 jaar hun hart ophalen.

Ze kunnen hier vele uren plezier maken. Door de hele speeltuin vinden ze schommels, draaimolens en trampolines. Er is een overdekt luchtkussen, ballenbad en de “Berenboot” glijbanen spektakel waar drie hele grote glijbanen aan zitten. Ook is er een grote klimberg waar jullie tegen op kunnen klimmen en daarna weer naar beneden kunnen laten glijden of met de glijbaan. Vlakbij de klimberg is de airtrampoline, daar kunnen jullie met wel 25 kinderen tegelijk op springen. Verder is er een helikopterbaan waarmee je door de lucht kunt fietsen en het piraten avontuur waar je heerlijk kunt spelen en met zachte balletjes op elkaar kunt schieten en er is nog veel meer moois, kom maar snel eens kijken.

Voor de hele kleintjes is er een peuterhofje ingericht met kleine glijbaantjes, schommels en wip-wapjes.

Kabouter Klauter Kasteel

Het Kabouter Klauter Kasteel is een 3000m2 groot overdekt speelkasteel. Het maakt dus helemaal niet meer uit wat voor weer het wordt, je kunt nu elke dag naar het Sprookjeshof om lekker te spelen.

Het gebouw telt over de helft maar liefst drie verdiepingen. Aan de linkerkant is het helemaal open en staan de grote attracties :

  • Luchtkussen met hindernisbaan
  • Western speelkasteel
  • Spidertoren
  • Familieglijbaan
  • Klimberg
  • Groot speelstructuur met daarin een freefall glijbaan, trampolines, rollerbaan en kabelbaan

Verder vind je op de begane grond: quad fietsbaan, trampolines en voor onze allerkleinste gasten een peuterzone met allemaal zachte wipjes, glijbaan en twee computertjes waar ze leuke spelletjes op kunnen doen.

  • Gratis parkeren
  • Honden toegestaan mits aangelijnd (honden zijn niet toegestaan in het Kabouter Klauter Kasteel)

Tot ziens in het Sprookjeshof.

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Attractiepark Sprookjeshof Zuidlaren     

Groningerstraat 10
9471 AR
Zuidlaren
050 4091212
http://www.sprookjeshof.nl

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen