Toverland Attractiepark (Sevenum)


Attractiepark Toverland heeft topattracties binnen en buiten waaronder stoere achtbanen, met de grootste houten achtbaan in Europa Troy. Naast de attracties kun je in Attractiepark Toverland ook genieten van diverse shows.  Je kunt hier met de hele familie genieten van een dagje weg. Het pretpark is gelegen in Sevenum, Limburg.

Klauter door de metershoge touwbruggen en test je behendigheid in Villa Fiasco. Of ga vanuit de Magic Forest op avontuur in de boomstammenwildwaterbaan Backstroke en de Woudracer-bobbaan. Of maak een razendsnelle rit in de indoor achtbaan Boomerang of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis.

Rust even uit op het sfeervolle terras van het Oosterse restaurant MaMouche en koop je eigen toverstaf in de Bazaar. Stap in de verdraaid magische achtbaan Dwervelwind en ga op een wildwaterexpeditie op de Djengu River. Geniet van een ijsje of pannenkoek bij Katara Plaza en bewonder de magische fontein. Wandel het oude Griekse rijk binnen van mythen en heroïsche verhalen. Voel je gewichtsloos in de waterschipschommel Scorpios of maak een ontspannen ritje door het prachtige landschap bij de paarden van Ithaka. Het hoogtepunt is natuurlijk Troy, de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux!

Toverland heeft het allemaal!

https://www.toverland.com/

 


Toverlaan 2
5975 MR
Sevenum
(+31)077 – 467 70 50
http://www.toverland.nl

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/11/In-de-buurt.jpg

informatie aanpassen