Hellendoorn Avonturenpark (Hellendoorn)


Avonturenpark Hellendoorn is fun voor iedereen. Met zo’n 30 attracties waaronder achtbanen, wildwaterbanen en nog veel meer kun je met de hele familie genieten van een dagje uit. Verscholen in de bossen wachten ruim 30 bekende topattracties. Beleef samen spetterende waterpret in de wildwaterbanen, zet de wereld op z’n kop in één van de achtbanen, of ga samen de strijd aan tijdens de spannende lasergame! En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen ‘parkje in het park’: Dreumesland.

Over Avonturenpark Hellendoorn

Beleef samen spetterende waterpret in de twee wildwaterbanen of zet de wereld op z’n kop in één van de drie achtbanen! Avonturenpark Hellendoorn is compact, overzichtelijk en je hoeft bijna nooit te wachten voor je in de attracties kunt!

Samen spetterende waterpret beleven in één van de wildwaterbanen: Wild Waterval of Sungai Kalimantan? Of razendsnel in een van de achtbanen: de Tornado, de Donderstenen of de Rioolrat? Of achterover zitten en samen genieten van de familieshow van Kareltje & Jasmijn? Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedereen een leuk avontuur.


Luttenbergerweg 22
7447 PB
Hellendoorn
0548 659 159
https://www.avonturenpark.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen