Badhotel Callantsoog
(Callantsoog)

Fletcher Badhotel Callantsoog is een prachtig 3-sterren hotel, gelegen in een van de oudste badplaatsen van Nederland; Callantsoog. Het hotel in de kop van Noord-Holland beschikt niet alleen over de standaard faciliteiten, zoals een lounge, restaurant en bar, maar ook voorzieningen die een weldaad zijn voor lichaam en geest. Denk bijvoorbeeld aan een verwarmd binnenzwembad, sauna, solarium en squashbanen. De omgeving biedt een scala aan mogelijkheden ten behoeve van recreatief vermaak. Zo kunt u in de directe omgeving golfen, beachvolleyballen, wind- en kitesurfen of paardrijden.

Hotel in Noord-Holland met uitzicht over de duinen

Badhotel Callantsoog beschikt over ruime kamers, waarvan de meeste een schitterend uitzicht over de duinen bieden. Het gezellige à la carte restaurant met goede keuken laat u genieten van diverse afwisselende gerechten. Het hotel biedt verschillende mogelijkheden tot ontspanning. Zo komt u heerlijk tot rust in onze sauna of solarium. Tevens kunt u zich sportief uitleven op onze squashbanen. Dit 3-sterren hotel is mede dankzij de ligging de ideale locatie voor uw vakantie.

Badhotel Callantsoog is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek in Noord-Holland. Kijkt u vooral ook op de pagina “Last Minute hotel aanbieding” voor de laatste aanbiedingen.

 

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Badhotel Callantsoog     

Abbestederweg 26
1759 NB
Callantsoog
+31 (0)347 - 750 447
http://www.badhotelcallantsoog.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen