Ballonvaren Harfsen (Harfsen)


Ballonvaren.com is een ervaren en professioneel ballonvaart bedrijf sinds 1986. Het bedrijf is gespecialiseerd in passagiers ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven in geheel Nederland. Ballonvaren.com is lid van de branchevereniging PBN, KNVVL, BBAC en MKB en als enige in de ballonvaart branche TÜV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Ballonvaren in Nederland

Ballonvaren.com beschikt over maar liefst 15 heteluchtballonnen. Naast de gebruikelijke 2, 5, 8, 12 en 15 persoonsballon, heeft Ballonvaren.com ook de grootste operationele heteluchtballon ter wereld (maximaal 24 personen). Hierdoor is Ballonvaren.com in staat passagiersvaarten te verzorgen voor groepen van 1 tot wel 250 personen tegelijk! Daarnaast biedt Ballonvaren.com vele speciale vaarten aan, waaronder trouwen in een ballon, varen in een rolstoelmand, skydive uit een ballon en ochtend-/nachtvaarten.

De opstapplaatsen van Ballonvaren.com liggen verspreid over 26 vaste locaties in heel Nederland.

Het hoogseizoen vindt plaats in de periode van maart tot en met september. In de periode van oktober tot en met februari zijn met name ballonvaarten voor groepen, waarbij vertrek vanaf eigen locatie mogelijk is.


Belterweg 8
7217 PM
Harfsen
0800-0229666
http://www.ballonvaren.com/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/11/In-de-buurt.jpg

informatie aanpassen