Bar Restaurant OAK Bentveld
(Bentveld)

Sinds de zomer van 2010 is in het historische pand aan de Zandvoortselaan te Bentveld restaurant OAK gevestigd. De Franse keuken richt zich op biologische, duurzame gerechten. Restaurant Oak is een gezellige bar-bistro, waar je geniet van een hapje of een drankje. Het personeel is gastvrij en op het menu staan eerlijke, lekkere en betaalbare gerechten. Er is volop parkeergelegenheid en in de zomer kun je heerlijk buiten zitten.

Gezellige locatie waar je makkelijk even binnenloopt

Restaurant Oak is een gezellige bar-bistro, waar je geniet van een hapje of een drankje. Het personeel is gastvrij en op het menu staan eerlijke, lekkere en betaalbare gerechten. Er is volop parkeergelegenheid en in de zomer kun je heerlijk buiten zitten.

Opvallend is de ongedwongen sfeer waarin u aan de bar een drankje nuttigt of lekker eet in het comfortabele restaurant.

Chefkok Caspar Bürgi

Chefkok Caspar Bürgi (o.a. bekend van Koffietijd en born to cook) wil met restaurant OAK koken met duurzame producten. Waar mogelijk wordt gewerkt met biologische, lokaal geteelde en seizoensgebonden producten. Deze gerichtheid op eerlijke streek gebonden gerechten maakt dat de kaart veelvuldig wisselt waardoor u zich steeds opnieuw kunt laten verrassen.

Workshops, recepties, bruiloften, high-tea’s of borrel

Wij kunnen workshops, recepties, bruiloften, high-tea’s of borrel volledig verzorgen. Afhankelijk van het seizoen kunt u hiervoor tevens gebruik maken van de achtergelegen romantische tuin waar u in een oase van rust met uw gezelschap kunt genieten, omringd door groen. Neemt u gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Bar Restaurant OAK Bentveld     

Zandvoortselaan 363
2116 EN
Bentveld
023 524 00 29
http://www.restaurantoak.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen