Beachclub Bloomingdale (Overveen (Bloemendaal Aan Zee))


Onze persoonlijke favoriet van Nederland. Beachclub Bloomingdale is al jaren een begrip in Bloemendaal aan Zee. Bruisend van events, krachtig door artiesten, vol met entertainment en – vooruit – zon en (ro)zee aan het Bloemendaalse strand. In 2002 opende Bloomingdale haar deuren als een innovatieve beachclub. De architectuur, het geheel uit hardhout opgetrokken paviljoen, het jaarlijks wisselende interieur, de internationale keuken en de service maken van Bloomingdale een zeer gewilde, toonzettende, strandbestemming. Door continue verfijning en uitbreiding van haar producten en diensten blijft Bloomingdale een beach- club waar kwaliteit en flair de basisingrediënten zijn.

Bloomingdale brengt het beste uit de wereld op een harmonieuze manier bijeen. Voor haar gasten geeft Bloomingdale hiermee het gevoel een exclusieve beachclub te betreden dat slechts voor de “privileged people” is weggelegd.

Open voor een ontbijt, lunch of diner; met 40 luxe VIP bedden, 3 cabana’s, verschillende lounge- en klassieke dineropstellingen creëert Bloomingdale een ambiance voor een unieke belevenis op een locatie van wereldklasse, zowel voor privé- als zakelijke evenementen.

Feesten in Bloemendaal

De legendarische serie zomerfeesten op Bloomingdale worden jaarlijks vastgelegd op de eigen Bloomingdale cd`s. De soundscape wordt vormgegeven door s’ werelds beste artiesten die op deze evenementen achter de draaitafels plaatsnemen.

Van XXL edities tot aan speciale ‘invite’ avonden. Of het nou om House draait of om eclectic hits: Bloomingdale Beach verwelkomt jou als geen ander tijdens haar spectaculaire zondagen.

De welbekende zinnen “zon, zee, strand en met een glas rosé in het Bloemendaalse zand slaan we voor het gemak even over. Want de woorden “ultieme strandbeleving” zijn krachtig genoeg. Het zomerseizoen van Bloomingdale Beach gaat ook dit jaar op ludieke wijze van start en verwelkomt jou onveranderd op bruisende events maar weet jou ook in de watten te leggen met haar luxe loungebedden, het vergrote terras en een heerlijk aanbod op de lunch- en dinermenukaart. En – vooruit – zon en (ro)zee aan het Bloemendaalse strand blijven rode draad voeren in waar Bloomingdale Beach jaarlijks berucht om blijkt.


Zeeweg 94
2051 EC
Overveen (Bloemendaal Aan Zee)
023 5737580
https://bloomingdalebeach.com/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/11/In-de-buurt.jpg

informatie aanpassen