Beatrix Theater Utrecht (Utrecht)


Het Beatrix Theater Utrecht is een van de meest drukbezochte locaties van Utrecht. Het gehele jaar door trekt het theater vele duizenden bezoekers met de spetterende musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Naast musicals en andere theatervoorstellingen kun je in het Beatrix Theater Utrecht ook terecht voor zakelijke evenementen en congressen.

Met haar centrale ligging naast het Centraal Station en diverse parkeergelegenheden op loopafstand is het theater dan ook voor iedereen goed bereikbaar.

Verdere uittips Utrecht

Op slechts 10 minuten lopen vanuit het Beatrix Theater Utrecht ligt het bruisende stadshart van Utrecht met een enorme diversiteit aan winkels en haar sfeervolle grachten en hofjes. Een boottocht over de grachten is dan ook zeer aan te raden.

Uiteraard kan een bezoekje aan de 112 meter hoge Domtoren niet ontbreken wanneer u in Utrecht bent. De Domtoren is het herkenningspunt en handelsmerk van de stad. Wanneer u de de Dom beklimt heeft u prachtig zicht over de stad én kunt u zelfs het Beatrix Theater Utrecht zien liggen.


Jaarbeursplein 6a
3521 AL
Utrecht
030 - 7990799 (voor ticketinfo 0900 1353 (45 cpm)))
https://www.stage-entertainment.nl/theaters/beatrix-theater-utrecht/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/11/In-de-buurt.jpg

informatie aanpassen