Beauty & Sauna Easyfeeling (Doetinchem)


Even wat tijd voor jezelf. Of wat tijd voor elkaar. Geen gevoel van drukte door wachtrijen of tijdgebrek van ons personeel , maar lekker ontspannen in het beautycenter of in de sauna. Bij Easyfeeling in Doetinchem beleef je het beautycenter en de sauna in een persoonlijk en prettige omgeving. Een omgeving waar het niet uitmaakt of je alleen komt of met een vriend(in).

Warm, persoonlijk en kleinschalig. Dat zijn wij, dat is ons bedrijf. En dat is natuurlijk geen toeval. Heel bewust hebben wij gekozen voor deze formule. Genieten en ontspannen in een sfeervolle, kleinschalige omgeving waar u persoonlijke aandacht krijgt. Geniet van de weldaad van onze sauna. In een prettige en comfortabele omgeving kunt u de hektiek van de dag achter u laten en u overgeven aan een totale ontspanning. Neem die tijd eens voor uzelf. En ervaar het verschil.

Onze wellness faciliteiten

Door de sauna kom je heerlijk tot rust. Maar niemand is hetzelfde en niemand ontspant hetzelfde. De één zit graag lang in de Finse sauna, terwijl de ander meer geniet van een stoombad. Daarom biedt Easyfeeling veel verschillende soorten sauna’s zodat er aan ieders wensen wordt voldaan.

  1. Finse sauna 90 graden
  2. Kleuren sauna 80 graden
  3. Romeins stoombad
  4. Functionele afkoelmogelijkheden binnen en buiten (w.o Kneipp slangen, werverdouche, Schwalbedouche, Stortemmers en Dompelbad)
  5. Scrubzout
  6. Binnen zwembad (30 graden)
  7. Ruim vernieuwd tuinterras
  8. Rustruimte met bar en sfeerhaard
  9. Mogelijkheid om te eten van een uitgebreide kleine kaart

Al deze faciliteiten zijn gesitueerd in een huiselijke en intieme sfeer. Deze knusse omgeving zorgt ervoor dat u zich snel op uw gemak zult voelen en heerlijk ontspannen weer naar huis zult gaan.


Lorentzlaan 4
7002 HB
Doetinchem
0314-325501
https://easyfeeling.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/11/In-de-buurt.jpg

informatie aanpassen