Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug (Veenendaal)


Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug in Veenendaal laat je ervaren wat optimaal genieten is. Ervaar het gevoel van natuurlijke ontspanning, rust en gezelligheid in een wereld van baden, sauna, thermen en natuurlijk innerlijke en uiterlijke verzorging. Met je partner, familie, vrienden of alleen een paar uurtjes of misschien wel een volledige dag ontspannen uitgaan. Even weg van de dagelijkse beslommeringen en gewoon even aandacht voor jezelf.

Lekker zonnen met bediening aan uw bedje tijdens zomerse dagen op de uitgestrekte ligweide. Onze gastgerichte horecamedewerkers weten u culinair te adviseren en te verrassen met een drankje, een klein hapje of een volledig diner. In onze bistro geniet u van de heerlijke gerechten die dagelijks door onze Chef’s worden bereid.

Geen haast, geen stress, lekker de tijd voor u zelf. U hoeft hier geen rekening te houden met tijd, afgezien van de eventuele afspraak voor een heerlijke massage of behandeling. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en ervaren specialisten. Wist u overigens dat massage één van de meest effectieve manieren is om werkdruk en stress te verwerken?

Onze Wellness Faciliteiten

De diverse Finse binnen- en buitensauna’s, de Romeinse thermen met een stoombad, whirlpool, kruidentempel, en het binnen- en buitenzwembad geven een optimaal gevoel van welzijn.

Proef zelf de sfeer van Sauna de Heuvelrug…


Dijkstraat West 189
3906 WR
Veenendaal
0318-520321
https://www.saunadeheuvelrug.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/11/In-de-buurt.jpg

informatie aanpassen