Bistro Restaurant Le Papillon Elburg (Elburg)


Midden in de prachtige vestingstad Elburg vindt u Bistro Restaurant Le Papillon. De wortels van Le Papillon voeren terug tot aan de 17e eeuw. Destijds dienstdoende als zeilmakerij, sinds november 2011 als Bistro Restaurant. Waar u ook plaatsneemt, de authentieke eigenschappen van dit eeuwenoude pand zijn bewaard gebleven en overal zichtbaar.

Zowel in de keuken als achter de bar wordt aandacht besteed aan kwaliteit en de gast. Ambacht en gastvrijheid staan bij ons centraal. In een intieme sfeer kunt u bij ons genieten van diverse vis, vlees of vegetarische gerechten bereid met verse seizoensproducten. Het restaurant biedt plaats voor 50 personen, onder andere op de vide en in de Botterkamer.

Op de vide kunt u met kleine gezelschappen plaatsnemen en kijkt u uit over het restaurant en de bar. De Botterkamer is een perfecte ruimte voor grotere gezelschappen tot zo´n 20 personen, gelegen op de eerste verdieping. Uitermate geschikt voor familie aangelegenheden, besloten gezelschappen of zakelijke bijeenkomsten!

We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen!


Vischpoortstraat 15
8081 EP
Elburg
0525-681190
http://www.restaurantlepapillon.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen