Boerderij Sallandshoeve (Nieuw Heeten)


Bij Boerderij Sallandshoeve in Nieuw Heeten Overijssel kun je vele activiteiten doen. Oa boerengolf, klootschieten, midgetgolf, zeskamp, sumo worstelen, bowlen, bubbelballen, solextoer, boogschieten, GPS-tocht, Oud Hollandsche spelen, voetgolf en nog 50 andere activiteiten.

De Hooischuur/bar

De Hooischuur biedt plek voor zo’n 40 á 50 gasten. De bar is het bijgebouw van het restaurant en werd vroeger gebruikt als varkensstal. Nu is het een gezellige plek om te ontspannen aan de bar of een lekker kopje koffie te drinken. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de lunchkaart of u kunt een kleine maaltijd nuttigen. In de winterperiode wordt de hooischuur ook gebruikt als a la carte restaurant. Maar deze ruimte bied ook mogelijkheden voor het vieren van een gezellig feestje waarbij echt een cafe gevoel gecreeerd word.

De Vuurplaats

De vuurplaats biedt plaats aan ruim 90 gasten. Een prachtige grote ruimte die uitkijkt op de oprijlaan en de terras met speelweide. Het is het vroegere woonhuis van de 100 jaar oude boerderij. Er hangt hier ouderwetse gezelligheid maar wat de sfeer hier nog aangenamer maakt is de open haard, daaraan heeft deze ruimte ook haar naam aan te danken. Deze is erg geliefd bij de gasten en wordt daarom vaak gebruikt. De Vuurplaats is een gezellige ruimte om uw huwelijksfeest of familiefeest te organiseren. De Vuurplaats wordt naast feesten en partijen ook gebruikt als a la carte restaurant.

Op doordeweekse dagen is de Vuurplaats de ideale locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten of teambuildingsessies. Informeer vrijblijvend naar onze speciale arrangementen.

De Dêle is de oorspronkelijke schuur van de boerderij. Hierin stonden de koeien en werktuigen en gereedschappen gereed voor gebruik. Het is nu omgetoverd tot een prima ruimte voor familiefeesten of groepen van zo’n 30 personen.

De gasten vinden het prettig dat je de Dêle kunt afsluiten als een eigen ruimte, zodat je bijvoorbeeld met je eigen familie apart kan zitten, met het nuttigen van buffet of menu. Het voordeel van de Dêle is dat je deze ook bij het restaurant kan aantrekken, zodat deze ruimte dan plaats bied aan zo’n 100 gasten. Wat daarbij ook veel gedaan wordt is het buffet in de Dêle plaatsen en het restaurant gebruiken voor het feest.

Bowlingkelder

Restaurant Sallandshoeve beschikt over twee automatische bowlingbanen. Daarnaast beschikken wij over twee handboogschietbanen. Tenslotte is o.a. aanwezig oud Hollandse spelen, sjoelen, 4-op een rij, een X-box met kinect, dartborden, pooltafel, voetbalspel. Kortom een echte speelkelder met genoeg activiteiten voor jong en oud. De kelder biedt naast de activiteiten ook ruimte voor zo’n 30 á 40 zitplaatsen en wordt dan ook regelmatig gebruikt bij familiefeesten waarbij een aantal uur in de kelder wordt doorgebracht. De kinderen kunnen zich tijdens een groot feest in het restaurant prima vermaken in de kelder. Ook is het mogelijk samen met een eigen gezelschap, een uurtje te bowlen en daarna te gourmetten of genieten van een heerlijk diner. Kijk voor meer informatie ook eens bij arrangementen.

De bowling- en handboogschietbanen zijn ook “los” te reserveren.


Holterweg 85
8112 AE
Nieuw Heeten
0572-321630
http://www.boerderijsallandshoeve.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen