Bungalowpark Limburgse Peel America
(America)

Bungalowpark Limburgse Peel America ligt in de bossen van Noord-Limburg. U vindt er rust en ruimte. Het park is een oase waar de kleintjes urenlang plezier beleven in het Kinder-Doe-Bad. U maakt er mooie wandelingen of een fikse fietstocht door het schitterende Limburgse landschap. Of sla eens een balletje op het Golfterrein De Golfhorst. Als u het liever iets actiever heeft, kan u squashen of badminton spelen. Het attractiepark Toverland en de winkelstad Venlo liggen op een steenworp afstand.

Aanbiedingen Bungalowpark Limburgse Peel America

Benieuwd wat er in de buurt te doen is? Kijk dan hieronder bij “In de buurt”.

Op het gebied van tussendoor-vakanties is Center Parcs marktleider binnen Europa. Wat in 1968 begon met dertig bungalows in de natuur is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal concern met 20 topparken, waarvan er negen zijn gesitueerd in Nederland, drie in België, vier in Frankrijk en vier in Duitsland.

Center Parcs biedt een uniek concept in de recreatiebranche met faciliteiten van het allerhoogste niveau. De kwaliteitseisen van Center Parcs zijn voor de branche toonaangevend in alle opzichten. De parken worden jaarlijks bezocht door zo’n 3 miljoen gasten.

Overzicht van Center Parcs parken

Hieronder een overzicht van de parken van Center Parcs:

Nederland

België

Duitsland

Frankrijk

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Bungalowpark Limburgse Peel America     

Peelheideweg 25
5966 PJ
America
077- 464 84 84

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen