Hotel Amsterdam
(Amsterdam)

Het Fletcher Hotel Amsterdam is ontworpen door Benthem Crouwel Architects, die eerder voor de uitbreiding van het Amsterdamse Stedelijk Museum tekenden. Het hotel is een rond gebouw van zestig meter hoog met een volledig glazen gevel met ronde screens en daarachter ronde ramen met een totale oppervlakte van 22.000 vierkante meter. Dit maakt het gebouw opvallend en transparant ten opzichte van de omgeving. Door de ramen van de hotelkamers en het licht op de gevel, licht het gebouw ’s avonds op. Hierdoor is het prachtige Hotel Amsterdam ook na zonsondergang zichtbaar en herkenbaar vanuit de verre omgeving. De kamers beschikken over grote ronde ramen met prachtig uitzicht.

Fletcher Hotel Amsterdam is een gloednieuw futuristisch designhotel. Het kan omschreven worden als een unieke bestemming in Amsterdam. De jonge designer Robert Kolenik tekende voor het warme interieur dat een contrast vormt met het exterieur. Het hotel beschikt over 120 kamers welke voorzien zijn van gratis WiFi, flatscreen televisie, airconditioning, extra grote bedden en een opvallende designdouche in transparante, glazen cilinder douchecel midden in de kamer.

Daarnaast is het de ideale locatie om te overnachten na een concert in de Heineken Music Hall of na evenementen in de Amsterdam Arena of Ziggo Dome.

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Hotel Amsterdam     

Schepenbergweg 50
1105 AT
Amsterdam
+31 (0)20- 3113670
http://www.hoteltorenamsterdam.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen