Hotel Herikerberg Markelo Overijssel (Markelo / Hof van Twente)

Landhuishotel en Bistro Herikerberg ligt centraal in Twente nabij Hengelo, Almelo, Deventer en Enschede. Op slechts 10 minuten afstand van de A1. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij het oudste dorp van Overijssel; Markelo. Het boutique hotel beschikt over de zeven mooiste fietsroutes van Twente, en is perfect gelegen voor wandelaars. Met een geschiedenis van al bijna 100 jaar behoort het hotel tot de kroonlocaties van Overijssel. In het statige rietgedekte pand bevinden zich 30 landhuiskamers, een bistro, hotelbar en lounge en een tweetal conferentie en/of feestzalen. Hotel Herikerberg ligt op zo’n 30 minuten rijden van Avonturenpark Hellendoorn.

U bent even helemaal weg.. U zakt heerlijk onderuit in de comfortabele clubs in onze lounge (Eten&Drinken) en geniet van de service van onze medewerkers. Want binnen onze visie geloven wij dat onze medewerkers voor uw het verblijf speciaal zullen maken. Hier op de top van de Herikerberg vindt u één van de mooiste plekjes van Nederland… Een plekje waar de nachten nog écht donker zijn, en waar stilte nog échte stilte is…

Hotel Herikerberg

Genieten bij Bistro Charlz…

In ons sfeervolle restaurant nabij Hengelo, Almelo en Enschede in het rustieke dorpje Markelo kunt u genieten van internationale & regionale gerechten, vers bereid met op het seizoen afgestemde ingrediënten. Bij Bistro Charlz kunt u à la carte dineren. Onze chef-kok stelt graag, speciaal voor u, een 2-, 3- of 4-gangen menu samen, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en voorkeuren. Wij adviseren om uw diner te combineren met een overheerlijk wijnarrangement. Onze vakkundige bediening helpt u graag met het maken van uw keuze.

  •  
  •  
  •  
  •  

Goorseweg 58
7475 BE
Markelo / Hof van Twente
0547 368 750
http://www.hotelherikerberg.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen