Jaap Eden IJsbanen Amsterdam (Amsterdam)

Jaap Eden IJsbanen is een dienstverlenende organisatie op het gebied van schaatssport en andere vormen van sport, ontspanning en evenementen. De Jaap Eden ijsbaan is daarnaast productiebedrijf van ijs. Voor het maken en ter beschikking stellen van ijs is Jaap Eden een bijna continu bedrijf. Daarnaast is Jaap Eden een (sport)lokatie. De organisatie van het bedrijf Jaap Eden IJsbanen is hierop gericht.

Jaap Eden IJsbanen omvat een overdekte binnenbaan en een onoverdekte 400 meter buitenbaan met krabbelbaan en gebouwen waarin twee horecagelegenheden, een schaatsverhuur, een sportinstructie bedrijf, een schaatswinkel en een fitnessgelegenheid worden geëxploiteerd.

Gedurende het winterseizoen is Jaap Eden IJsbanen vrijwel continu in bedrijf. In deze periode wordt gedurende alle dagen van de week geschaatst van ongeveer acht uur in de morgen tot circa half twaalf ‘s avonds. De drukste uren met schaatsers zijn geconcentreerd in de avonden van de week en in het weekend. Vanaf Oktober is er weer volop te genieten van schaatsen.

  •  
  •  
  •  
  •  

Radioweg 64
1098 NJ
Amsterdam
0900-7242287 (0,10 euro p/m)
https://www.jaapeden.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen