Klimpark Fun Forest Amsterdam (Amstelveen)


“Slingeren als een echte Tarzan of Jane door de bomen van het bos? Het kan bij Klimpark Fun Forest!”. De klimparken van Fun Forest zijn dé plek waar gezinnen, scholen, verenigingen en bedrijven terecht kunnen voor een actief, avontuurlijk, maar vooral leuk dagje uit. Maar wat is dat nou eigenlijk.. zo’n klimpark?

Vol avontuur

Een klimpark is een bos vol avonturen! Op 4 tot 15 meter hoogte beweeg je jezelf door middel van tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en andere onderdelen door de verschillende parcoursen in het bos. Het klimmen duurt 3 uur; dit is inclusief instructie. Door de opbouw in moeilijkheidsgraad, zijn de klimparken interessant voor zowel jong en oud, als beginnend en gevorderd. Kinderen kunnen al vanaf 8 jaar (en 1.30m) komen klimmen bij Fun Forest!

Acties & Activiteiten

Tijdens feestdagen en in (school)vakanties is er bij de klimparken van Fun Forest genoeg te beleven. Zo introduceert Fun Forest deze zomer de “vrijdagavondklim” en is het in oktober weer tijd voor het “nachtklimmen”, dat tijdens de Nacht van de Nacht wordt georganiseerd. Daarnaast heeft Fun Forest een aantal acties, in samenwerking met partners of via de Fun Forest pagina’s op Facebook, waarbij je korting kunt scoren of zelfs gratis klimkaarten. Kortom: genoeg te beleven bij Fun Forest.


Bosbaanweg 3
1182 DA
Amstelveen

http://www.uitgids.nl/visit/funforest-amsterdam/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen