MiniHaven Schutterspark (Brunssum)

Vanaf het moment dat de kapitein in spé met zijn/haar matrozen de MiniHaven binnenkomt begint het vaar-avontuur van de kapiteins dat alles bij elkaar een 25 minuten gaat duren:
Begroeting van de bemanning door de havenmeester, het uitschrijven van het vaarbewijs, het passen van de kapiteinspet en het aanmeten van de zwemvesten. En natuurlijk het uitkiezen van de matrozenpetten voor de mama/papa matrozen….vervolgens de steiger op en op zoek naar het eigen schip. Uitleg van alle aspecten van het varen met deze echte boten (“waar zit de rem van een boot….?”) en na een laatste ‘behouden vaart’ van de havenmeester kiest de kapitein met zijn/haar opvarenden het ruime sop voor 15 minuten effectieve vaartijd. Via de marifoon wordt de kapitein dan verzocht weer terug te keren naar de haven.

* Opening van een MiniHaven is o.a. afhankelijk van de weersomstandigheden.  Kijk voor de precieze openingstijden van de MiniHaven even op de vervolgpagina en/of bel voor alle zekerheid even met de lokale havenmeester .

  •  
  •  
  •  
  •  

Heidestraat 2
6443 VZ
Brunssum
0031 (0)45-5641 341
http://www.minihaven.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen