Plopsa Indoor Coevorden (Dalen)

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en geniet van meer dan 25 attracties in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Ook bij slecht weer kan je hier terecht voor een onvergetelijke dag. Dans in de K3 –Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee!

Ook voor ouders is er genoeg te doen. Je vindt in Plopsa veel attracties terug die je terugnemen in de tijd. Zo heb je buiten een waterballetfontein die je nat spuit als je eroverheen rent en elektrisch rijdende auto’s waar de kinderen mee kunnen rijden op een verkeersbaan. Binnen vind je een oude draaimolen, afstandbestuurbare bootjes (deed ons denken aan Madurodam van vroeger!) en een voor indoor begrippen best indrukwekkende achtbaan waar je met kinderen boven 85 cm in mag.

Is je zoon of dochter groter dan 85 cm dan mag hij zij onder begeleiding in bijna alle attracties. Wij hebben hier een hele dag van genoten en een bezoek is voor herhaling vatbaar!

  •  
  •  
  •  
  •  

Reindersdijk 57
7751 SH
Dalen
0524 523 380
https://www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen