Restaurant Humphrey’s Groningen (Groningen)

Op zoek naar een leuk restaurant in Groningen? Dan ben je bij Humphrey’s aan het juiste adres! Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand aan de gezellige Vismarkt in Groningen en is verdeeld in verschillende gezellig ingerichte ruimtes. Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt dit restaurant een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer. Laat je verrassen door deze bijzondere locatie, maar uiteraard ook door het heerlijke eten.

Humphrey’s Filosofie

Het principe is eenvoudig; een seizoensgebonden 3-gangen keuzemenu tegen een vaste scherpe prijs van € 29,95. Er is altijd voldoende keuze voor de vlees- of visliefhebber, maar ook aan de vegetariër en veganist wordt gedacht. Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met aioli en het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en salade. Deze zijn bij de prijs inbegrepen.

Zomer terras

In de zomermaanden heeft ons restaurant in Groningen op de vismarkt een gezellig terras, zodat je ook heerlijk buiten kunt dineren. Helaas is dit terras in de wintermaanden niet aanwezig.

  •  
  •  
  •  
  •  

Vismarkt 42
9711 KV
Groningen
050-3131981
https://www.humphreys.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen