Sanadome Welnesscentrum Nijmegen
(Nijmegen)

Sanadome is een erkend kuuroord wat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van thermaal water. Dit water bevat veel ijzer en jodium.

Voor thermaal water geldt de voorwaarde dat de natuurlijke temperatuur van het water bij het verlaten van de bron hoger dan 20°C is. De toevoeging ‘sole’ geeft aan dat het om zeer zout water gaat. Het thermaal water is voorzien van zouten, mineralen en metaalionen en geven het bronwater een heilzame werking.

Over ons water

Alle baden van Sanadome worden voorzien van mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen; een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron.

Uit de eerste bron komt puur thermaal zoutwater van 23°C en zit op een diepte van 700 meter, dit wordt door ons verwarmd tot 34°C. Uit de tweede bron, op een diepte van circa 70 meter, komt tintelfris bronwater van 12°C en stroomt ook uit al onze kranen als drinkwater.

De thermaal zoutwaterbron is volgens de normen van het ‘Deutscher Bäderverband’ gekwalificeerd als een jodide houdende thermaal sole (zout). Volgens de Duitse normen zijn we een erkend kuuroord met mineraalrijk water waaraan een heilzame werking wordt toegedicht.

Naast het ontspannende en zuiverende effect van het thermaal water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten.

Overnachten bij Scandic Sanadome Nijmegen

Scandic Sanadome beschikt over 85 Deluxe en 11 Superior Rooms. Ruime kamers bijna allemaal met balkon en uitzicht op fontein of parktuin, ingericht met zeer comfortabele bedden. Wij staan garant voor een ontspannen nachtrust. De hotelkamers zijn onlangs prachtig gerenoveerd.

U kunt rechtstreeks vanaf elke etage met de panoramalift onze thermenfaciliteiten onbeperkt bezoeken gedurende uw verblijf, waar u tevens kunt genieten van onze vele Beauty & Wellness behandelingen.

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Sanadome Welnesscentrum Nijmegen     

Weg door jonkerbos 90
6532 SZ
Nijmegen
+31 (0)24 359 72 80
https://www.sanadome.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen