Schiphol Behind the Scenes
(Schiphol)

Hoe interessant is het wel niet om erachter te komen hoe een vliegveld als Schiphol echt werkt. Heb je altijd al willen weten wat er allemaal nodig is om al die vliegtuigen te laten opstijgen en landen en hoe zet alles veilig kunnen houden? Kom er dan nu achter met de Schiphol Behind the Scenes tour.
Bij binnenkomst in de bus ontstaat meteen al het gevoel van het boarden in een vliegtuig door de geluiden uit de verkeerstoren, de welkomstschermen en de boarding pass. Een vertelscherm neemt je vervolgens mee in de operatie van Schiphol en legt uit wat er allemaal bij komt kijken om het vliegverkeer op Schiphol mogelijk te maken. Je komt van alles te weten over onder andere de terminal, het banenstelsel, de aanvliegroutes, baanonderhoud, bagage en de vogelwacht.

Ook duiken we tijdens de tour even terug in de tijd. Zo was de eerste vlucht in 1916 een militaire vlucht, ging er al bij de eerste burgervlucht in 1920 vracht mee en zijn er drie verschillende verklaringen voor de herkomst van de naam Schiphol.

Kortom: Schiphol Behind the Scenes is veel meer dan een rondleiding, het is een ervaring van de dynamiek van de luchthaven.

Openingstijden van het kantoor:
09:00 – 17:00 uur op werkdagen
09:00 – 17:00 uur in het weekend

De balies vindt u op Schiphol Aankomsthal 4 (tegenover Starbucks) en Aankomsthal 2. De balies zijn geopend vanaf 08.30u tot het vertrek van de laatste bus. De bus vertrekt vanaf halteplaats 15, naast de hotel shuttle bussen.

Kaarten winnen voor Schiphol Behind the Scenes

Uitgids.nl mag 4x een familiepakket voor 4 verloten (2 kinderen, 2 volwassenen)! Laat hieronder je reactie achter als je kans wilt maken op één van deze bonnen!

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Schiphol Behind the Scenes     

Aankomsthal 4 en Aankomsthal 2.
1118 AP
Schiphol
+31 (0)20-3163951
https://www.schipholexperience.com/nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen