The Wet ’n Wild Social Club (Alphen aan den Rijn)

The Wet ’n Wild Social Club aan ‘het meer’ is een jonge, frisse horecagelegenheid waar u kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance.

Naast The Wet ’n Wild Social Club, waar u kunt genieten van goed verzorgde hapjes en drankjes, bieden wij ook faciliteiten om te watersporten op de Alphense Zegerplas. Op de plas staat een linksom draaiende kabelskibaan, met een totale lengte van 780 meter, die waterskiers en wakeboarders met een snelheid van 30 kilometer per uur voorttrekt.

Binnen een half uurtje leren waterskiën? Dat kan bij Wet ’n Wild!

Omdat wij gebruik maken van een kabelskibaan zijn zowel beginnende als gevorderde waterskiërs bij ons aan het juiste adres. Na een uitgebreide instructie van onze instructeurs is het de hoogste tijd om het water op te gaan! Op het startplatform gaat u in de starthouding zitten en dan… begint het aftellen. Binnen een paar seconden trekt de kabel u het water op. De eerste start levert vaak een nat pak op, maar binnen een half uurtje heeft iedereen het onder de knie. Voor u het weet zwaait u al waterskiënd naar de toeschouwers op het terras.

Uiteraard zijn alle benodigde materialen om veilig het water op te gaan bij ons te huur. Voor een overzicht van de tarieven, kijk op de website van Wet ’n Wild. Wij raden het aan om van te voren te reserveren.

  •  
  •  
  •  
  •  

Sportlaan 5
2406 LD
Alphen aan den Rijn
0172-472412
http://www.wetnwild.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen