City Hall Leiden (Leiden)

Middenin het historische centrum van Leiden en in een deel van het monumentale Stadhuis, vind je Trattoria Italiana City Hall. De plek en het gebouw, maken van City Hall een prachtige locatie met een wel heel bijzonder karakter. Er zit een restaurant en een bar/dancing in het stadhuis. De inrichting is trendy.

Eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Op de kaart zijn gerechten te vinden die geïnspireerd zijn op de Italiaanse keuken. Eerlijke en eenvoudige gerechten voor zowel de grote als de kleine eter. Ook de liefhebber van échte koffie komt hier goed aan z’n trekken, want hier smaakt koffie zoals koffie bedoeld is.

Olijfgroen betegelde pilaren, een grote open keuken en een zeven meter hoge kast vol Italiaanse producten bepalen het beeld, waarbij het warme en stoere interieur het geheel afmaakt en zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

Maandag, dinsdag en woensdag

Op maandag, dinsdag en woensdag vliegen onze pizza’s en pasta’s de keuken uit!

Op deze dagen zijn alle pizza’s en pasta’s tussen 17:00 en 19:00 uur tien euro!

Vrijdagmiddagborrel

Even ontspannen de week doornemen, oftewel een mooie afsluiting van de week. Heerlijk borrelen met antipasti van het huis. Laat het weekend maar beginnen!

Elke zondag entertainment voor de kids

Zelf onbezorgd genieten van een goed glas wijn en lekker hapje en dat terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken. Iedere zondag kun je mét kids bij ons terecht voor een ontspannen afsluiting van je weekend.

Onder begeleiding van professionele medewerkers van evenementenbureau “Het Idee” kunnen de kids zich vermaken met knutselen en spelen.

Wees welkom, elke zondag van 15:00 tot 18:00 uur.

(voor het vermaak worden geen kosten in rekening gebracht, wel dienen ouders en / of verzorgers als vanzelfsprekend in City Hall te consumeren)

  •  
  •  
  •  
  •  

Stadhuisplein 3
2311 EJ
Leiden
+31 (0) 71 5144055
https://www.restaurantcityhall.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen