Vakantiepark Boomhiemke Hollum Ameland
(Hollum Ameland)

Vakantiepark Boomhiemke is gelegen op misschien wel het mooiste stukje van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide. Het is hier heerlijk rustig zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Hoor de meeuwen krijsen en het ritselen van het duingras. Zie de einde-loze zee aan de horizon. Wedden dat u zich een gelukkig mens voelt?!

Luxe vakantiehuizen bij Vakantiepark Boomhiemke Ameland

Boomhiemke behoort tot één van de grootste vakantieparken van Ameland. We verhuren luxe bungalows, cottages, villa’s… kortom voor elke smaak een perfect vakantiehuis. Voor iedere vakantieganger en elk gezin een passende accommodatie. Van eenvoudig tot luxe, maar allemaal comfortabel en gezellig. Tegelijkertijd straalt Boomhiemke ook een sfeer van kleinschaligheid en individueel genieten uit.

Bovendien zult u zich geen moment vervelen (voor zover dat al mogelijk is op zo’n prachtig waddeneiland…). Voor jong en oud en voor elke smaak is er op Boomhiemke van alles te beleven. Geniet in de privacy van uw eigen zonneterras van een goed boek of sluit uw ogen en voel hoe de zon uw huid heerlijk verwarmt. Om uw kinderen hoeft u zich geen seconde zorgen te maken. Die vermaken zich uitstekend in één van onze speeltuinen, het zwembad of bij het animatieteam. Voor iedereen zal het een vakantie worden om nog lang aan terug te denken.

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Vakantiepark Boomhiemke Hollum Ameland     

Jan Roepespad 4
9161 CT
Hollum Ameland
0519 - 554052
http://www.boomhiemke.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen