Verkeers-Attractiepark Duinenzathe (Appelscha)

Verkeers-Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha is hét pretpark voor een compleet en betaalbaar dagje uit. Een overzichtelijk en sensationeel park in Noord-Nederland vol spannende attracties en theater. Gezellig voor het hele gezin, ideaal voor een schoolreis, familiedag, personeelsfeest of ander spetterend evenement!

Een fraai en overzichtelijk pretpark met vermaak voor het hele gezin; gelegen op het punt
waar Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen. Met onder andere een Flying Swing, trampolines, een visvijver, waterglijbaan, draaimolen, achtbaan en botsbootjes, een piratenschip, theater, klimtoren en nog veel meer is het een aanrader voor een dagje uit met kinderen!

Schoolreisje in Friesland

Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha is al decennialang hét pretpark voor een geslaagd schoolreisje. Stoere attracties als de Hara Kiri en Vulkaaneiland blijven kinderen uit groep 3-8 van de basisschool de hele dag uitdagen. En de echte durfals wagen een ritje in de swingende Topdance, de bloedstollende Supernova of een andere spannende attractie. Een dagje uit maakt hongerig. Daarom staat er in het restaurant die dag een smikkelmenu voor ze klaar.

Voldoende energie? Combineer een reis naar avonturenpark Duinen Zathe dan met een bezoek aan het Verkeerspark in het nabijgelegen Assen.

  •  
  •  
  •  
  •  

Noorder Es 1
8426 GW
Appelscha
0516-430395
https://duinenzathe.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen