Attractie- en vakantiepark Walibi Holland
(Biddinghuizen)

In Walibi Holland is er voor iedereen wat te beleven, het is bijna teveel om op te noemen! Laat je met ongekende snelheid lanceren in Xpress. Ervaar het duizelingwekkende gevoel van een vrije val in Space Shot. Laat je meevoeren over de wilde rivieren van El Rio Grande of ga het watergevecht aan in Splash Battle. Zweef rond in Super Swing of geniet van het uitzicht vanuit La Grande Roue. Je beleeft het allemaal in Walibi Holland! Walibi is centraal gelegen in Nederland en is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website van Walibi.

Thrillseekers
Walibi heeft de perfecte rides voor de echte thrillseekers! In megacoaster Goliath duik je van reusachtige hoogte naar beneden en maak je een ongekend snelle rit. Zet je wereld op z’n kop in de omgekeerde achtbaan El Condor, hoge snelheid, loopings & kurkentrekkers, echt niets is te gek! Hoeveel G-kracht kun jij aan? Hiervoor is G-force de ultieme test. Nog niet genoeg spanning gehad? Stap in de wereld van muziek in Speed of Sound en beleef een ride achterstevoren.

Algemene informatie

NIEUW in 2013!  Fast Lane
Bezoek jij het park op een drukke dag en heb je geen zin in lange wachtrijen? Fast Lane biedt uitkomst! Koop een Fast Lane ticket en reserveer jouw plek in de acht deelnemende rides. Je ontvangt een instaptijd en kunt tijdens je wachttijd doen wat je wilt. Zo haal je meer uit je dagje Walibi!

VERNIEUWD in 2013! Walibi Village
Het vakantiepark van Walibi wordt helemaal vernieuwd. Dit seizoen zijn alle 7-persoonsbungalows al volledig omgetoverd tot supercoole SkunX woningen. Walibi Village is een groenrijk vakantiepark met de service van een hotel en de rust van een bungalowpark en dat met Walibi Holland in de achtertuin. Blijf jij een nachtje slapen na een dag in het attractiepark Walibi Holland?

Festivals
Ook dit seizoen heeft Walibi Holland weer verschillende festivals die je bezoek aan het park een extra dimensie geven! In de zomermaanden is het park extra lang open tijdens onze zomerfestivals. Tijdens Summer Nights bijvoorbeeld is het park tot 23.00 uur geopend en wordt de avond afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow, zoals je nog niet eerder hebt gezien! In oktober vindt het festival Halloween Fright Nights plaats. Drie weekenden lang kun je als bezoeker gruwelijke horror verwachten. Met verschillende Haunted Houses, Scarezones en Horrorshows is niemand veilig..

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Attractie- en vakantiepark Walibi Holland     

Spijkweg 30
8256RJ
Biddinghuizen
0321-329999
https://www.walibi.com/holland/nl-nl

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen