Watersportschool Frissen
(Roermond)

Watersportschool bevind zich direct aan de Maasplassen. Voor iedere watersport activiteit hebben we de perfecte boot die u kunt huren. Zo verhuren wij zeilboten, sloepen, motorboten en kano’s. Het is aan te raden om vooraf een boot te reserveren, dit voorkomt teleurstelling op het moment van aankomst. Een reservering voor zaterdag, zondag of een feestdag kan alleen voor de hele dag. Op deze dagen worden boten alleen voor de hele dag verhuurd. Om u meteen uitsluitsel te kunnen geven over de beschikbaarheid van het gewenste type boot kunt u op onze website kijken. Dit toont de huidige beschikbaarheid van onze vloot voor de komende 7 dagen. We willen u vragen om een reservering te doen.

Als u reserveert gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van het maximale aantal opvarenden. Daarnaast is het niet toegestaan om huisdieren mee aan boord te nemen.

Zie de tarieven op onze website voor de actuele prijzen. Naast de huurprijs vragen wij een geldig legitimatie bewijs en een contante borg van €50 (€300 voor de sloepen en kajuitzeilboot). Deze bedragen worden niet verrekend met de huurprijs.

Een hele dag duurt van 10:00 tot 17:30. Als u ’s avonds wilt varen is het nodig om van tevoren een afspraak te maken.

Win toegangskaarten, arrangementen, tickets voor Watersportschool Frissen     

Oolderhuuske 1
6041 TR
Roermond
0475-327 873
http://watersportschool.nl/

https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2015/08/Wat-is-er-nog-meer-in-de-buurt.jpg

informatie aanpassen