10 november 2019 Koffieconcert Eensgezindheid & Friends – Heiloo Noord-Holland


10 november 2019 Koffieconcert Eensgezindheid & Friends - Heiloo Noord-Holland

 

Op zondagmiddag 10 november geeft Muziekvereniging Eensgezindheid uit Heiloo een koffieconcert in de Witte Kerk van Heiloo dat deze keer in het teken staat van de Brexit en Europa.

Als op 31 oktober de Brexit een feit is en het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de Europese Unie hoort, zal dit een groot verlies zijn voor Europa en de brassbandmuziek die zijn oorsprong heeft in Groot Brittannië. Eensgezindheid probeert dit leed met haar Koffieconcert enigszins te verzachten met mooie muziek uit verschillende Europese landen.

Met dit Koffieconcert, waarbij uiteraard ook Engelse thee wordt geschonken, worden de eeuwenoude kunstzinnige banden tussen de Britse eilanden en het Europese vasteland onder de aandacht gebracht. Er zal traditionele muziek uit verschillende landen te horen zijn, maar ook enkele concertwerken die herinneren aan het Eurovisie Songfestival.

Bij voldoende belangstelling zal Eensgezindheid zeker ook muziekstukken als “Het is stil aan de overkant” en “We’ll meet Again”  spelen. Andere muzikale suggesties voor deze middag zijn uiteraard van harte welkom!

Mocht de Brexit onverhoopt geen doorgang vinden op 31 oktober dan zal  tijdens dit Koffieconcert uiteraard de eensgezindheid binnen de Europese Unie met haar muziek benadrukt worden. En om het concert lekker zoet te houden zal er bij de koffie ook Engelse drop ook Hollandse appeltaart geserveerd worden.

Tickets
Tickets voor  € 12,50 per persoon (inclusief koffie of thee) zijn op zondag 10 november vanaf 13.30 uur  tegen contante betaling aan de ingang van de Witte Kerk Heiloo te verkrijgen. Het concert begint om 14.00 uur en zal met een koffiepauze duren tot ca. 16.00 uur. Als u zeker wilt zijn van een toegangsbewijs wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via www.mv-eensgezindheid.nl. of informatienummer 072 5334851.

Aanvangstijden
Datum - 10-11-2019
14.00 - 16.00 (check voor de exacte openingstijden altijd de officiële website)

Categorie:

Adres:
Witte Kerk

 • Geen evenementen bekend
 • Evenement aanmelden

  terug naar home evenementen

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van activiteiten en evenementen.

  https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/Win-toegangskaarten.jpg
Win toegangskaarten

  Informatie aanpassen.

  Nodig uit of print


  Reacties zijn gesloten.