13 december 2019 Winterfair De Bilt


 

Vlak voor de Kerstdagen, op vrijdagavond 13 december, vindt in het oude hart van De Bilt weer de jaarlijkse Wintermarkt plaats. Rondom de Dorpskerk zullen tussen 16:00 en 22:00 uur in deze voor Kerst zo karakteristieke omgeving mooi verlichte kramen staan. De markt zal, zo zeggen de organisatoren, de sfeer uitstralen die de bezoeker in deze tijd van het jaar verwacht. De toegang is uiteraard gratis.

Op deze unieke Wintermarkt in de avonduren komen circa 60 kramen te staan die de bezoekers in kerststemming zullen brengen. Dat betekent een ruim aanbod van allerlei artikelen die kunnen worden toegevoegd aan de huiselijke versiering tegen het einde van het jaar. En meer dan dat. Vanzelfsprekend wordt de inwendige mens niet vergeten.

Breed assortiment
Wat wordt er allemaal aangeboden op de markt? Kerststukjes en kerstkaarten natuurlijk, maar ook sierraden en keramiek. Kinderartikelen ontbreken ook niet, evenals boeken, dekentjes en kunstvoorwerpen. En om in de sfeer te blijven: leuke kerstcadeautjes, decoratiemateriaal en kerstcuriosa. Voor iedereen is er wel iets van zijn of haar gading te vinden. Rondneuzen op een markt als deze is altijd leuk; verkopen doen de aanbieders graag!
Natuurlijk zijn er op de Wintermarkt ter plekke gebakken verse oliebollen verkrijgbaar. En ook glühwein zal niet ontbreken. Daarnaast is er catering aanwezig waar zowel koffie, thee, chocolademelk, frisdranken en een biertje als (warme) hapjes verkrijgbaar zullen zijn.

Alles in teken van sfeer
Omdat de markt in de avonduren plaatsvindt en het op z’n minst donker is, speelt de feestelijke verlichting van de kramen een belangrijke rol. Bovendien zal de muziek van DJ Michel sfeerverhogend werken! De oude Dorpskerk zal geopend zijn, met om 19.00 uur en 20.00 uur een optreden van Vocaal Ensemble Amusing, en ook dat draagt bij aan de beleving van de bezoekers. Dat waren er vorig jaar enkele duizenden en niet alleen afkomstig uit De Bilt zelf.
Parkeren in de directe nabijheid van de Wintermarkt is geen probleem. Met openbaar vervoer is De Bilt vanuit Utrecht bereikbaar met buslijn 77 (halte Blauwkapelseweg) en buslijn 50, 52, 53 en 74 (halte Tunneltje). Fietsen kunnen worden gestald bij de Dorpskerk aan de zijde van de Burgemeester De Withstraat.

https://marktdagdebilt.nl/wintermarkt/

Aanvangstijden
Datum - 13-12-2019
16.00 - 22.00 (check voor de exacte openingstijden altijd de officiële website)

Categorie:

Adres:
Dorpskerk De Bilt

 • Geen evenementen bekend
 • Evenement aanmelden

  terug naar home evenementen

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van activiteiten en evenementen.

  https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/Win-toegangskaarten.jpg
Win toegangskaarten

  Informatie aanpassen.

  Nodig uit of print


  Reacties zijn gesloten.