23 t/m 25 augustus 2019 Proefpark Haarlem


23 t/m 25 augustus 2019 Proefpark Haarlem

 

De 2019 zomereditie van ProefPark Haarlem wordt gehouden van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus 2019 in het Kenaupark. En dat is editie 7.

Foodtrucks in het Kenaupark

In het monumentale Kenaupark moet je in het laatste weekend van de zomervakantie zijn voor hét nazomerfestival uit de regio. Een evenement met foodtrucks in de hoofdrol. Een food line-up van 33 rijdende keukens maken gezamenlijk het beste street-, soul- en comfortfood wat er op dit moment te krijgen is in NL. Van vegetarische Turkse meze naar Koreaanse sushi en van een chorizo worst naar een veganistische burger. Gluten- en lactosevrij, veganistisch, kort geschroeid rood vlees, sharing platters, koolhydraatarm, raw food, lokaal geproduceerd en/of biologisch; you name it en het wordt aangeboden met meer dan 99 verschillende gerechten.

Fantastisch eten zonder lekkere dranken kan niet. En daarom dit jaar wederom een grote centrale bar met tapbier van Gulpener (enige brouwer in NL die al zijn ingrediënten uit de Benelux haalt; dat is nog eens duurzaam genieten), frisdranken, waters en huiswijnen. Maar ook een speciaalbierentruck met 11 speciaalbieren van Nederlandse brouwers van de tap en een wijnbar waar alle continenten vertegenwoordigd zijn, plus de traditionele scroppino’s vers en in het zicht bereid.

Aanvangstijden
Datum - 24-08-2019
tijdstip niet bekend (check voor de exacte openingstijden altijd de officiële website)

Categorie:

Adres:
Kenaupark Haarlem

 • Geen evenementen bekend
 • Evenement aanmelden

  terug naar home evenementen

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van activiteiten en evenementen.

  https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/11/Win-toegangskaarten.jpg
Win toegangskaarten

  Informatie aanpassen.

  Nodig uit of print


  Reacties zijn gesloten.