25 oktober 2019 Magic Night Assen


25 oktober 2019 Magic Night Assen

 

Magic Night Assen komt terug!

Na de eerste zeer succesvolle editie van Magic Night Assen komen we met een vervolg! De laatste vrijdag van de herfstvakantie staan er weer 4 topartiesten voor u klaar om de vakantie met het gezin goed af te sluiten. Ook tijdens deze editie kunt u weer genieten van heerlijke hapjes en drankjes die verzorgd worden door Pand 17.

De avond:

De avond duurt in totaal zo’n 2 uur, waarbij tussen de acts voldoende pauze aanwezig is. U krijgt 4 acts van 20 tot 30 minuten te zien tijdens de avond voor maar € 12,50. Dat is het bedrag meer dan waard! Consumpties zijn aanwezig en kunnen gedurende de show worden afgenomen dankzij de geweldige service van Pand 17.

De artiesten

David Nathan, een jongeman die tot twee keer toe een groot theater heeft weten te vullen met zijn waanzinnige goochelshow.

Kylian van Luijt, keert dit keer terug als presentator en een grotere, nieuwe act die uw mond doet open vallen. Hans Klok, eat your heart out!

Marc Woods, deze veelvoudig prijswinnend en professioneel goochelaar zal u verbaasd doen staan met zijn vingervlugheid.

Niels Nijland, zal u doen verbazen met de verhalen van vroeger. Bent u klaar on in een onmogelijke wereld te stappen?

Donaties:

Tijdens deze editie vragen wij aandacht voor Stichting Magic Care. Het doel van Magic Care is kinderen, die door ziekte, handicap of door een vervelende thuissituaties in de problemen zijn gekomen te ondersteunen. Voor het kind is het aanleren van een goocheltruc het doel. Voor Magic Care is het goochelen een middel om te werken aan de verbetering van de motorische- en/of de sociaal/emotionele ontwikkeling van de kinderen. Zowel online als tijdens de avond kunt u donaties doen die ten goede komt van de activiteiten van Stichting Magic Care.

Kijk voor meer informatie op: www.magiccare.nl

Aanvangstijden
Datum - 25-10-2019
19.30 - 22.30 (check voor de exacte openingstijden altijd de officiële website)

Categorie:

Adres:
Pand 17

 • Geen evenementen bekend
 • Evenement aanmelden

  terug naar home evenementen

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van activiteiten en evenementen.

  https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2019/11/Win-toegangskaarten.jpg
Win toegangskaarten

  Informatie aanpassen.

  Nodig uit of print


  Reacties zijn gesloten.