7-8 december 2019 Kerstmarkt Oegstgeest – Oegstgeest Zuid-Holland


 

Een van de mooiste kerstmarkten in de regio is misschien wel de Xmas Fair Oegstgeest. De Xmas Fair in Oegstgeest verwacht dit jaar vele honderden bezoekers. Het landgoed waar de fair plaatsvindt ligt op 2 kilometer van station Leiden Centraal en is daarmee goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De Xmas Fair Oegstgeest beleeft dit jaar haar 2e editie! Op de Fair ga je gegarandeerd iets naar je gading vinden; van een prachtig sieraad bij de zilver- en goudsmid tot de mooiste kerstdecoraties voor je huis. Zoek je nog iets voor je kerstoutfit of ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Je kunt het allemaal vinden op de Xmas Fair Oegstgeest.

Het prachtige landgoed van Kasteel Oud Poelgeest vormt op 7 & 8 december van 12:00 – 20:00 het decor voor één van de mooiste en sfeervolste kerstmarkten van de regio. Nostalgie viert hier hoogtij!! Het is heerlijk slenteren langs de feeëriek verlichte kraampjes terwijl de geur van kruidige glühwein en heerlijke lekkernijen je tegemoet stroomt. Overal klinkt stemmige muziek en alles ademt die authentieke kerstsfeer. De schaatsbaan op het landgoed biedt schaatsplezier voor alle kinderen. Ervaar het ook en kom naar Oegstgeest.

Het is niet mogelijk om op het landgoed zelf te parkeren. De organisatie adviseert op een van de aangegeven locaties te parkeren. De Xmas Fair Organisatie zal zorgdragen voor goede en overzichtelijke bewegwijzering naar het landgoed van Kasteel Oud Poelgeest.

https://www.xmasfair2019.nl/

 

Aanvangstijden
Datum - 08-12-2019
12.00 - 20.00 (check voor de exacte openingstijden altijd de officiële website)

Categorie:

Adres:
Landgoed van Kasteel Oud Poelgeest

 • Geen evenementen bekend
 • Evenement aanmelden

  terug naar home evenementen

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van activiteiten en evenementen.

  https://www.uitgids.nl/wp-content/uploads/2020/06/Win-toegangskaarten.jpg
Win toegangskaarten

  Informatie aanpassen.

  Nodig uit of print


  Reacties zijn gesloten.