Uitgids.nl start met een evenementenagenda per plaats

Voor de website Uitgids.nl is gestart met een evenementen agenda per plaats in Nederland. Nog niet alle plaatsen in Nederland zijn opgenomen. Echter voor het merendeel van de dorpen en steden in Nederland is een evenementen agenda ingericht. Organisatoren van evenementen in Nederland kunnen hun evenementen al aanmelden, aldus Roy van der Vlugt oprichter van Uitgids.nl. Zodra een organisator een evenement aanmeldt waarvoor nog geen evenementen agenda is aangemaakt dan maken wij deze alsnog aan.

Evenementen ook getoond per provincie, op datum en per categorie

De evenementen worden ook getoond in overzichten per provincie en op datum. Zo wordt het gemakkelijker om evenementen te vinden. De evenementen worden ook gecategoriseerd zodat je bijvoorbeeld ook kunt zoeken naar festivals in Zeeland of culinaire evenementen in Utrecht. Maar bijvoorbeeld ook gewoon naar auto en motor evenementen in heel Nederland omdat daar de evenementen nog weleens moeilijk van te vinden zijn.

Print uitingen per provincie

Om meer naamsbekendheid te krijgen zal Uitgids.nl ook in print actief worden en zullen er flyers per provincie verspreidt gaan worden met daarop de bekendmaking van evenementen.

Links: Uitgids.nl; Evenementen agenda NL; Evenementen aanmelden

Bron: Uitgids.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.